Over ons

SK33 architect is een bescheiden architectenbureau in Gouda met een brede opdrachtenportefeuille.

SK33 architect en bouwkundige in Gouda werkt aan zorginstellingen, woningbouw, zowel enkelvoudig als seriematig. We werken aan schoolgebouwen. Ook ontwerpen we appartementengebouwen en zorginstellingen. Veelal werken we in de de historische binnenstad van gouda, of het landschappelijk waardevolle gebied van het groene hart,  als gevolg werken we veel aan monumenten.

Wij richten ons nadrukkelijk ook op kleinere opgaven, zoals opbouwen, aanbouwen, tuinhuizen, dakkapellen, herinrichting, gevelaanpassingen, woning verbeteringen, verduurzamen, alternatieve energiebronnen. We hebben ervaring met mantelzorgwoningen. Regelmatig zijn we onderdeel van projecten in een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap of begeleiden we particulieren in hun zoektocht naar een ideale plek voor een droomhuis.

Tijdens ons ontwerp- en bouwproces werken we samen met vele partijen. We werken samen met aannemers, constructeurs en specialistische adviseurs op het gebied van duurzaamheid en energie.  Omdat deze partijen ieder over specifieke kennisbeschikker kunnen wij deze combineren tot de beste oplossing voor uw project.

Onze projecten worden getoetst aan bestaande landelijke en gebiedswet- en regelgeving.
Hieronder enkele van onze partners en samenwerkingsverbanden.