Bouwen met een architect

 

Een huis bouwen met een architect

 

een droomplek ontwerpen

Zelf een huis laten bouwen, samen met SK33. Of een aanbouw, of een winkel of een praktijk, of een kantoor, of een ander gebouw. Of een verbouw. Het zet de deur open naar de verwezelijking van een droomplek. Een architect kan al uw esthetische, functionele en technische wensen verbeelden in een ontwerp en uiteindelijk met u uw droomhuis realiseren. Een architect stelt vragen en zoekt naar wat een droomhuis is, en wat er mogelijk is. En hoe dat zo dicht mogelijk bij elkaar gebracht kan worden. gebouwen ontwerpen is maatwerk. Het zijn plekken waar veel tijd wordt door gebracht, die  veel geld kosten. Dan is het belangrijk te zorgen dat de plek ook precies is zoals bedoeld.

Een ingewikkeld proces

Maar een architect doet meer dan een fijne plek ontwerpen. Hij adviseert in het voortraject, bekijkt de haalbaarheid, regelt bouwvergunningen, hij bepaalt de bouwtechniek, adviseert over installaties, verzorgt de communicaties met andere adviseurs, zorgt dat de goede informatie bij alle betrokken partijen terecht komt, stemt de informatie op elkaar af, beoordeelt offertes van aannemers en houdt toezicht tijdens de bouw. Hij begeleidt het proces van de eerste gedachte over een eigen gebouw tot de uiteindelijke realisatie.  Daarmee bespaart de architect u geld en tijd en neemt hij u veel zorgen uit handen. En vooraf weet u als opdrachtgever precies waar u aan toe bent.

Doe het goed.

‘Als je een huis bouwt, moet je het goed doen. Per slot van rekening ga je er in leven.’ Als je een bedrijfspand opricht ga je erin werken, ben je een groot deel van je tijd aanwezig en is het een visitekaartje voor je bedrijf. Als je een zorginstelling bouwt, zorg je voor mensen en moeten ze veilig en comfortabel behandeld worden.

U werkt met SK33 aan een plan om precies dat te realiseren wat u nodig heeft.